11.7.17

Meeting Krik-Krik * Makan2 * Prepare Potluck

HAHA

Sengaja je aku tulis tajuk panjang-panjang
Itu menunjukkan bahawa dalam satu hari banyak sangat perkara yang terjadi dalam hidup aku

*eh eh selama ni pun memang banyak pun kannnn*

tapi nak dijadikan cerita, dengan 6 masa semalam.....tambah plak 1 masa relief...memang kelam kabut sikit la....lepas tu teringat2 yang abes sekolah nnt ade meeting kat SMK Taman Megah Ria....

/hal di sekolah

tak banyak cerita.........memang tak banyak

/hal meeting

haha..sengaja jugak aku gerak lambat 30 minit dengan harapan aku sampai2 je meeting pun dah start...tp hakikatnya.....masih krik2....aduhaiiii.....tak menjadi plak trick aku ni...dah tu pengisian longgar...asyik dok scroll analisa penggunaan vle frog tu! aku dah la sangap plus mata stim rabak! memang tak fokus langsung dengan meeting kali ni........lagi tak fokus bila arisa kol bgtau ustaz nak mai umah malam ni......erm.....

habis je meeting terus la aku gigih parking kat econsave....macam biasa la aku kan..

menu serabut..

mulut kata nak masak mihun goreng * puding roti * air buah .....

tapi realiti bisik2 suruh masak nasi goreng je sebab nasi semalam lebih banyak lagi.......

sudahnye

memang menu nasi goreng * pengat pisang * keropok * sambal tumis.....

/makan2 orang datang

ustaz bawak mai bini n anak bongsu dia yg super duper cute ke rumah....
aku ni memang suka orang datng rumah.....eh sebenarnya kami laki bini memang suka orang datang rumah...seboleh2 nak layan 5 bintang....

bini ustaz baru lepas gugur anak no 4.....gugur masa usia kandungan 12 minggu...kesian plak....tapi masing2 positif...inshaAllah, ada hikmah semua ni....Allah nak kasi kembar perempuan la tu...hehe

/prepare potluck

*tetibe hilang ayat*

OK! esok Potluck GKS GKM....menu utama soto ayam....so, aku diamanahkan utk bawak bergedil degil......dengan air takde......malam tu jugak aku overnight gentel bergedil aku tu.....dah...mata x lalu dah ni...layan gambar je laaaa