22.10.17

Azam Baru

Assalamualaikum.
Hye guys!

Permulaan minggu yang begitu bersemangat. hehe....maklumlah lepas seminggu cuti deepavali....kita tak raya tapi kita dapat cuti gak...1Malaysia katanya......time kita raya, dorang2 pun sakan bercuti kan!

Aktiviti seminggu. Nak kene buat entry khas ke? haha....tak perlu la kot...entry harian je la......

...........................................................

Untuk peralihan minggu ni, kami berdua decide untuk tolak "NASI" dan "AIR MANIS"
Dua perkara ni perlu untuk penurunan berat badan yang ideal.........

Dan sudah tiba masanya aku serius untuk mengandung. Since yaya pun dah preggy 2bulan....Mana tau rezeki anak kami berdua sebaya kan hehe

-----------------------------------------

So, aku plan, dalam tempoh dua bulan ni aku nak lost weight. Lepas tu kalau takda apa2 perubahan, start from january, aku nak pergi buat ujian kesuburan tu.

............................................................

Apa yang perlu sekarang ni.

Jaga solat
Jaga solat
Jaga solat

:)

No comments:

Post a Comment