24.3.13

Kursus Mini Egg Tart

Bismillahirahmanirahim

Nak cerita benda basi sikit..tapi taklah basi mana sebab baru semalam kan...hehehe.....

Disebabkan panggilan posting masih kabur dan kelam, so kena la sibukkan diri dengan kursus memasak..langkah pertama amek kelas buat Mini Egg Tart........ini bukan resepi kegemaran, tapi teringin nak belajar...yuran pun murah (RM15) jer...lokasi pun dekat sangat (Kolej Komuniti Hulu Selangor).....dekat tak dekat gak lah...kalau berjalan mau tercabut kepala lutut ni...so ambil ehsan adik nakal tu hantarkan.....

Nak diikutkan kelas start mula jam 8:30pagi...tapi aku rasa aku mai lambat 10minit mcm tu..seb bek kelas tak start lagi..dan yang paling gerun bila masuk je kelas semua dah de group memasing..ARGHHHHHH.......*xpe2....bersosial kena berani menonjolkan diri* dannnnnnnnnnn hasilnya.....YEAH! seb bek ada geng! ada pulak Kak Wani join skali kelas memasak nie...(Kak Wani ni cikgu kat SEMBAKA......)

Kelas bermula dan mulalah kelas. hehe.....

Buat biskut ni kena tenang sebab kejenye agak remeh! remeh nak buat shell je....filling tak susah mane pun

hehe

kesimpulannya, later I tulis resepi yer...nak share gambar je skang nie. hehe