7.1.13

Sawadikap Part I


Bismillahirahmanirahim

Aktiviti hujung tahun, tak sangka2 aku akan ikut trip ke Hatyai....OhMan! Siapa sangka kan...Maklumlah 4years aku duk ulu kedah sana tu, sempadan bebeno la dengan Thai tapi xpernah terpikir pun nak ke Thailand....So, aku amek la peluang ni sementara tunggu posting cikgu yg x tau bile (Please la SPP kasi cepat kaminy posting...nak kawennnnn!!!)  >_<

Huhu....A week before, kami g buat pasport kat KKB...punyalah last minute kan....tekezut gak lah pegawai imegresen tu....ape2 pun malam sebelum bertolak tu, sempat la nak alas perut kat rumah kan..maklum lah nak jalan jauh...*jauh la sangat kan.......4years aku berulang alik KL-SINTOK so, pada aku xde masalah sangat nak jalan jauh ke utara....just standby air mineral n asam je...

Kadang2 menulis pun malas nak baca, buh gambo je senang kan...



untuk tiga orang....sikit kan beg...biasa la beg org perempuan..baju biar bawak xtra kata mak aku...sonang standby!

mak dara dan anak dara yang pergi.....kami ikut trip ofis mummy  sebenarnya dan hujung kiri tu adiba muka dah macam makcik2 jual somtam. hahahahaha