19.2.13

Ceritera Hujung Minggu

Bismillahirahminirahim

Apa nak cerita tentang hujung minggu.
Hari indah bersama keluarga tercinta

Itu yang paling indah sebenarnya.

Bermula dengan hari khamis lepas, kami sekeluarga pergi makan di Chop & Steak di Selayang Baru....mula-mula pergi memang dah set menu nak makan lamb chop..bila dah jejak kaki, selak buku menu! Arghh...MAKARONI! OK. terus pilih. hehe...tempat yang tenang,sesuai untuk pasangan suami isteri yg inginkan  suasana  romantis, ataupun keluarga yang inginkan tempat makan yg santai...Siap ada tempat bersila lagi uols....service? memang tip top! order air x sampai 5minit dah sampai, order makan x sampai  15minit dah sampai....Kan tip top tu kan...rasa masakan? SUPER SEDAP SANGAT! super dah sangat dah. jawapannya memang sedap la kannn

bawak anak-anak kesayangan ni ha...jenuh nak melayan..  :)

with my mom.. =)

sempat menye-NAP!  *bahasa*

si topi yang belanja kami makan...Thanks haaa

steak! ni adik bongsu aka BIBIP punya!  yg lain x amek pic sebab masing2 dah kelaparan..huhu

No comments:

Post a Comment