14.5.12

Cream Crackers Cheese Cake

Bismillah.
Dah habis cheese cakenye baru ada mood nak update resepi..boleh jadi kemalasan lak dua tiga hari ni. OK.....resepi ni diselongkar oleh si bonda di blog ini.. Masa mula-mula tengok tu terus meleleh ayaq liuq...tak tertahan tangan terus mencapai pen ngan kertas...coret-coret, dihitung-hitung, OK fine...bahan tak mahal...apa lagi, esoknye rajin je kaki ke kedai kek beli barang2...dan saya persembahkan cara-cara buat ngan hasilnya mcm mane ye  =)




*tertinggal sesuatu. hehehe....JANGAN LUPA MASUKKAN DUA SUDU SUSU PEKAT YE..... kalau nak manis buh la 3sudu...tp 2sudu tu dah cukup dah..JUST NICE :)








#selamat mencuba....memang sodap!