15.3.11

Go. Go. Go. Goyang Golek-Golek

End of this Month :

Mahu pastikan segala kesulitan
mahu sulit sesulit-SESULITnya
mahu ia berakhir pada akhir bulan

Berfikir dengan tekad aku mahu habiskan bulan ini
dengan satu perubahan
yang aku kira-kira sebelum ini belum aku gerak

pergerakan selalu bantut
kerna aku sendiri yang mahu

Jadi , ayat sudah berbelit
mahu putuskan
mahu impikan
mahu jadikan
Kesenangan yang berpanjangan
Bila APRIL menjelma................

Go. Go. Go. Goyang buntut kakteh  :)

p/s : Ingat kesenangan, ingat KFC ! Kalau tak, i will kill myself ! Hamek kau diknon
Tok Wan, pekabo? sehat? hehe


bunuh JARI takpe. tak sakit sangat. Macam nak check darah !

Tidak Mahu Menipu

Dulu,
masa mula-mula
aku mampu perkatakan aku mampu beli
aku mampu bela kata-kata bahawa aku pinjam
aku bangga
mereka percaya

Sekarang
ada masih yang percaya
masih ada yang sungguh mahu melihat kewujudan
sebab sering kali aku menonjolkan

Kini
aku rasa macam muak mahu tipu
aku tipu-tipu mereka lagi
Eh-eh
via Blackberry kat Fesbuk tu kakteh guna application la dik non !
warachoi sangat percaya.
hehehe
bila nak bangga, click pada via BlackBerry . OK


Aik. Hilang sudah identiti puisi ku !
Ya Allah

He-PO-konKRIT

Bila perlu aku melakonkan sesuatu watak
aku mahu watak yang menyintai dan di cintai
aku mahu watak yang cinta dalam khyalan

Takpe, hipokrit
Senyum untuk sesiapa
tapi tuju pada dia
Cakap basi-basi
tapi tuju pada dia
Gurau manja-manja
Mahu tuju pada dia

Konklusinya, dia
tak tuju pada aku.
biasa je lagak !
Berlagak mcm takde perasaan
Macam tak perasan !

hehe. Takpe.
Cuma nak cakap,
Cuma nak pesan
Jauh itu dekat

:)