13.3.11

Untuk kali ke berapa ni

As salam
Sarapan pagi
sekat celah gigi
Ini blog yang entah ke berapa kali
Aku create sebab dulu tak puas hati
Ada je cacat  atas bawah sana sini
Ada je aku rasa macam nak tulis akal mati
Mungkin aku takde mase nak update berita terkini
Juga tiada gambar seksi gambar tekini mahu di-Publisiti

Tapi.

Aku percaya dengan kemampuan diri
Dengan rezeki dari Ilahi
Cuba kekal dengan ini
Kekal dengan ayat berbasi-basi.....

OK . Chill

No comments:

Post a Comment